Juuan Työttömät ry

Juuan Työttömät ry (Rekisteröity PRH: 03.10.1994) on yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys. Yhdistyksessä pyritään mahdollisuuksien mukaan toimimaan mm. jäsenistön työttömyyden vähentämiseksi, työttömien toimeentulon parantamiseksi sekä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kohottamiseksi. Toiminnan mahdollistamiseksi yhdistyksellä on Kierrätyskeskus Kieppi, Kirkkotie 1, Juuka.  

 

Kierrätyskeskus Kiepin toiminta perustuu lahjoituksiin yksityisiltä ja yrityksiltä. Kierrätyskeskus Kieppi tarjoaa myös työllistymismahdollisuuksia pitkään työttömänä olleille sekä työharjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja Kierrätyskeskus Kiepissä. Kierrätyskeskus Kieppi on myös tärkeä sosiaalisen kanssakäymisen kohtaamisen paikka yhdistyksen toiminnassa.

Kierrätyksen toiminta-ajatuksena on vähentää kulutusta ja saada uudelleen edullisesti käyttöön siistiä, käyttökuntoista käyttötavaraa. Lahjoitustavarat myydään eteenpäin.

Otamme jatkuvasti vastaan hyväkuntoisia aikuisten ja lasten vaatteita, leluja, astioita, liinavaatteita, ehjiä käyttökuntoisia kodinkoneita ja huonekaluja.


Suuri kiitos lahjoittajille, jotka mahdollistavat toiminnan!

Hallitus

Jouni Turunen, puheenjohtaja

Sari Halonen, jäsen/varapuheenjohtaja

Anne-Mari Hamunen, jäsen

Taru Nevalainen, jäsen

Tomi Räsänen, jäsen

Sauli Yli-Hakola, jäsen

Silja Nevalainen, varajäsen

Jaana Plattonen, varajäsen

Anne Toivanen, varajäsen

Ritva Kurkinen, hallituksen ulkopuolinen sihteeri

Yhteistyökumppanit